zaterdag 18 april 2020 - Rotterdam

Maandelijkse Boekenmarkt St. Caeciliakerk

Op zaterdag 18 april is het alweer de derde zaterdag van de maand en dus weer tijd om een bezoek te brengen aan de maandelijkse boekenmarkt in de St. Caeciliakerk (Zocherstraat 90, Lage Land) tussen 10.00 en 15.00 uur.

U mag weer heerlijk snuffelen tussen de vele honderden boeken die deze maand weer binnengekomen zijn. Het maakt niet uit wat u zoekt, er is grote kans dat u het bij ons vindt. Zowel romans als themaboeken zijn er in ruime mate en in grote gevarieerdheid. Kinderboeken, streekromans, chicklits, thrillers, literaire romans, klassiekers, u noemt het maar op.
Maar ook bij de themaboeken zijn er veel categorieën: geschiedenis, sport, religie, Nederland, hobby, koken, gezondheid, landen en streken, natuur, dieren, tuin, kunst, etc. En hebben we uw voorkeur niet bij ons, vraag er dan naar. Mogelijk kunnen we het volgende maand meebrengen.

Zoekt u een specifiek boek, ook dan kunnen we helpen. Noteer de titel en/of schrijver in onze map en wij helpen zoeken. U krijgt een berichtje zodra we het boek gevonden hebben het wordt voor u apart gehouden.

Voor meer informatie kunt u bellen: 06 575 94 607 of mailen: bcm.caecilia@live.nl

Categorie

Boekenmarkt

Wanneer

zaterdag 18 april 2020 van 10:00 tot 15:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Sint Caeciliakerk
  • Zocherstraat 90
  • 3067AT Rotterdam, Zuid-Holland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door