Zaterdag 21 maart 2020 - Rotterdam

Maandelijkse boekenmarkt gaat niet door

De wereld van vandaag ziet er anders uit dan de wereld van eergisteren of van vorige week. Eerder deze week gaven we aan dat de boekenmarkt van aanstaande zaterdag in aangepaste vorm door zou kunnen gaan.
Gisteren heeft het bestuur van de St. Christoffel parochie in verband met het coronavirus besloten om alle activiteiten in de kerken af te gelasten. De St. Caeciliakerk valt daar ook onder.
Dit betekent dat de boekenmarkt komende zaterdag niet door gaat.

Wij hopen u in goede gezondheid op een volgende boekenmarkt weer te ontmoeten.

Op zaterdag 21 maart is het alweer de derde zaterdag van de maand en dus weer tijd om een bezoek te brengen aan de maandelijkse boekenmarkt in de St. Caeciliakerk (Zocherstraat 90, Lage Land) tussen 10.00 en 15.00 uur.

U mag weer heerlijk snuffelen tussen de vele honderden boeken die deze maand weer binnengekomen zijn. Het maakt niet uit wat u zoekt, er is grote kans dat u het bij ons vindt. Zowel romans als themaboeken zijn er in ruime mate en in grote gevarieerdheid. Kinderboeken, streekromans, chicklits, thrillers, literaire romans, klassiekers, u noemt het maar op.
Maar ook bij de themaboeken zijn er veel categorie├źn: geschiedenis, sport, religie, Nederland, hobby, koken, gezondheid, landen en streken, natuur, dieren, tuin, kunst, etc. En hebben we uw voorkeur niet bij ons, vraag er dan naar. Mogelijk kunnen we het volgende maand meebrengen.

Zoekt u een specifiek boek, ook dan kunnen we helpen. Noteer de titel en/of schrijver in onze map en wij helpen zoeken. U krijgt een berichtje zodra we het boek gevonden hebben het wordt voor u apart gehouden.

Deze maand brengen we ook LP's mme.

Voor meer informatie kunt u bellen: 06 575 94 607 of mailen: bcm.caecilia@live.nl

Categorie

Boekenmarkt

Wanneer

Zaterdag 21 maart 2020 van 10:00 tot 15:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Sint Caeciliakerk
  • Zocherstraat 90
  • 3067AT Rotterdam, Zuid-Holland

Georganiseerd door

  • Stichting Vrijenban
  • Tel.nr. 06-57594607

Ook in deze buurt

Schrijf je in voor de Meukisleuk e-mailnieuwsbrief en mis geen markt meer.