zondag 1 maart 2020 - Oss

Gezellige kinderbeurs Rusheuvel Oss 1 maart

Bij de Rusheuvel in Oss wordt zondag 1 maart een grote baby- en kinderbeurs gehouden. De beurs was eerst gepland op zondag 9 februari maar door omstandigheden is deze verzet naar zondag 1 maart.

De organisatie van de babykinderbeurs verwacht die dag een gezellige drukte bij de Rusheuvel. Baby- en kinderartikelen zijn erg in trek en deze beurs is drukbezocht. De beurs bij De Rusheuvel is inmiddels een begrip geworden voor regio Oss.
Wat te koop wordt aangeboden zijn onder meer kinderkleding en babyspullen in allerlei soorten en maten. Er zijn tevens partijen aanwezig die hun eigen merk aanbieden. Deze kinderspullen kunnen vaak zeker nog een tweede ronde aan. De deelnemers gaan tevreden naar huis als zij hun spullen verkocht hebben. De nieuwe eigenaars zijn wederom tevreden met hun aankopen. Het is beter voor het milieu en beter voor je portemonnee. Duurzaamheid is momenteel een positieve trend!Een bezoekje aan deze beurs is dus zeker de moeite waard.
De openingstijd van de beurs is van 10.30 - 13.00 uur en de entree is € 2.00. (Voor kinderen gratis entree)

Voor meer informatie kijk op www.babykinderbeurs.nl. Er zijn nog enkele plaatsten beschikbaar.
Aantal kramen: 51-100

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

zondag 1 maart 2020 van 10:30 tot 13:00

Entreekosten

2

Waar

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door