zondag 1 maart 2020 - Utrecht

1 Maart een super gezellige overdekte Rommel en creatief markt.

Een super gezellige overdekte Rommel en creatief markt. Met creatief wordt bedoeld alleen eigen gemaakte spullen, zoals tekstborden, kaarten, kleine meubeltjes, kaarsen, bloempotten, glazen graveren en dergelijke. Per plek of tafel mag u ook enkele stuks nieuw, maar 75 % moet tweedehands zijn, kleding of huishoudelijk, maakt niets uit. Wij zorgen voor een drankje en een hapje. gewoon en Halal, Een DJ verzorgt de muziek, Ook een Tafel huren????, Het kost 10,00 euro per tafel van 1 bij 2 meter u kunt ook een grondplek huren, ook voor 10,00 euro en die is 2,5 bij 2,5 meter. U moet vooruit betalen, Pas na betaling is uw tafel of plek gereserveerd. U kunt het geld storten of brengen. LET OP !!!!!!! LET OP !!!!!!! De tijden zijn anders!!!!!!
De VERKOPERS kunnen om 8.00 uur naar binnen en de KOPERS 9.00 uur Als u een tafel of grondplek huurt, gaat u akkoord om te blijven tot het einde, dus 13.45 uur. Parkeren is ook gratis. RESERVEREN OP teuntjesanne@gmail.com.
Aantal kramen: 26-50
Aantal kramen: 26-50

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

zondag 1 maart 2020 van 10:00 tot 13:45

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Zimich Theater Stefanus
  • Braziliëdreef 2
  • 3563CK Utrecht, Utrecht

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door