vrijdag 13 december 2019 - Sittard

Kerstmarkt

Op vrijdag 13 December vindt voor de 4e keer de sfeervolle verlichte kerstmarkt in de Broekstraat in Leyenbroek plaats.

Sfeervolle verlichting, muzikale kerstklanken, geuren en smaken van heerlijke kersthapjes en drankjes brengen u in dat mooie decor dan ook vanzelf in kerststemming.
Sittard’s meest feeërieke kerstmarkt in de Broekstraat en omgeving wordt weer een hele beleving voor jong en oud en zal u ook dit jaar opnieuw verrassen.

Het programma is rond en naast de vele kraamhouders hebben diverse foodtrucks, horecaondernemers en artiesten toegezegd weer aanwezig te zijn op de gezellige en drukbezochte avondmarkt.
De kerstmarkt in de Broekstraat komt ook dit jaar weer tot stand dankzij een uniek samenwerkingsverband tussen buurtvereniging de Brouksjtraot, Ophovenerhof, scouting St. Jozef en fanfare St. Jan.

Tegen het charmante decor van een van de meest pittoreske straten van Sittard worden weer tal van kramen met kerstgerelateerde spullen opgesteld en worden de vele häöfkes, monumentale boerderijen en panden feeëriek verlicht en aangekleed.

Het programma is rond en klinkt dit jaar weer als een klok!
Naast de vele kraamhouders hebben diverse foodtrucks, lokale horecaondernemers en artiesten toegezegd weer aanwezig te zijn op deze gezellige drukbezochte avondmarkt, die plaatsvindt van 17:00 tot 21:00 uur.
Aantal kramen: 26-50

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

vrijdag 13 december 2019 van 17:00 tot 21:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Leyenbroek Sittard
  • Broekstraat
  • 6133BN Sittard, Limburg

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door