zondag 26 september 2021 - Nuenen

Kofferbakverkoop-gerwen

Kofferbakverkoop Gerwen

Heeft u nog bruikbare kleding liggen waar u van af wilt? Of wilt u zelfgemaakte sieraden of schilderijen verkopen? Laad uw spullen in de auto en doe mee aan de Gerwense kofferbakverkoop!

De eerstvolgende kofferbakverkoop in Gerwen vindt plaats op 19 april 2020 op de graslanden rond het gildeterrein. De kofferbakmarkt van Gerwen is een gezellige markt met brocante, tweedehands kleding, boeken, speelgoed, curiosa, sieraden, gereedschap, antiek, meubels, dvd’s, witgoed, fietsen, games, zelfgemaakte artikelen, planten, apparaten, ambachtswerk, noem maar op! Alles kan, zolang het maar in de auto past. Maar een busje of aanhanger gebruiken mag natuurlijk ook. Voor de kinderen is er een leuk springkussen en u kunt terecht bij de kantine om even gezellig na te praten of een hapje te eten.

Het principe van de kofferbakverkoop komt uit Engeland: de carboot sale, waarbij de mensen rechtstreeks vanuit de kofferbak van hun auto hun waren (vaak overtollige spullen) tegen een zacht prijsje verkopen en zo toch een leuk bedrag overhouden. Inschrijven als verkoper kan via het inschrijfformulier.

Een impressie en foto’s van de Kofferbakverkoop van Gerwen: bekijk de berichten onder nieuws.

Praktische informatie voor bezoekers
Het marktterrein is open voor het publiek tussen 08.30 en 15.30 uur. Entree € 2,- per persoon (dit is inclusief een kop koffie of thee aan de bar op vertoon van uw entreebewijs), voor kinderen tot en met 12 jaar is het gratis toegang. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en parkeren is gratis. Op het terrein zijn toiletten aanwezig. U kunt er ook terecht voor een hapje of een drankje.
Aantal kramen: 51-100

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

zondag 26 september 2021 van 8:30 tot 15:30

Entreekosten

2 euro

Waar

  • Grasvelden heilig kruisgilde
  • Lankveld 10
  • 5674PK Nuenen, Noord-Brabant

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door