zaterdag 19 oktober 2019 - Nijmegen

Antiekwinkel Bert&Co in Nijmegen!

Bij Bert&Co vind je unieke interieur items. Wij verkopen antiek, brocante, industriële en vintage items welke allemaal een eigen en uniek verhaal hebben.

Op onze locatie van ruim 300m2 vind je grotendeels items tot en met de jaren 50. En het verschilt van een klein decoratie object tot een grote kast of tafel. Alles wordt professioneel gerestaureerd voordat het verkocht wordt, waardoor het weer klaar is voor een tweede leven.

Bij Bert&Co ben je altijd van harte welkom. Maar aangezien we regelmatig aan het speuren zijn naar nieuwe parels, wil het wel eens voorkomen dat je voor een dichte deur staat. Kondig daarom altijd even je bezoek aan middels een e-mail, WhatsApp, sms of belletje. Uiteraard ben je altijd welkom om het zo te proberen!

Daarnaast openen we op zaterdag regelmatig de deuren. De eerstvolgende keer dat we geopend zijn is op zaterdag 19 Oktober 2019 tussen 11.00u tot 16.00u.

Komt deze tijd niet goed uit? Niet getreurd! Check onze socials of website wanneer we de volgende keer weer open zijn. Of, zoals gezegd, stuur een berichtje!

p.s. Check onze laatste voorraad op de website. Wil je niets missen? Volg ons dan op Facebook of Instagram. Je vindt ons onder @bertencoantiques.

Categorie

Tweedehandswinkel

Wanneer

zaterdag 19 oktober 2019 van 11:00 tot 16:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Bert&Co
  • Cargadoorweg 4
  • 6541BT Nijmegen, Gelderland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door