zondag 8 maart 2020 - Heesch

Grote kinderkleding- en speelgoedbeurs Heesch

Op zondag 8 maart is er weer een grote en gezellige kinderkleding- en speelgoedbeurs in de Pas te Heesch.

Vanaf 10.00 uur worden zowel tweedehands als nieuwe baby- en kinderartikelen aangeboden. Denk hierbij aan (merk)kleding, (buiten)speelgoed, boeken, wandelwagens, maxi-cosi’s, autostoeltjes, fietsjes, boxen etc.
Veel particuliere verkopers zijn aanwezig, maar ook webshops, outletstores en infostands met betrekking tot zwangerschap, coaching etc. Zelfs ontwerpers met een eigen label bieden betaalbare kleding en accessoires aan.

De doelgroep is voor kids van 0 tot 10 jaar. Alles natuurlijk van goede kwaliteit!

Het grote voordeel van shoppen tijdens deze beurs? Eenvoudig en voordelig de kleding- en speelgoedkast van de kinderen aanvullen met leuke items. Klaar met kopen via Marktplaats? Op deze manier kun je zien en voelen wat je koopt zonder risico op ‘geen levering’. Niet nodig om eindeloos winkel in en winkel uit te gaan, je kunt kiezen uit veel aanbod bij elkaar.
Telkens weer blijkt dat duur speelgoed en kleding vaak maar een korte tijd gebruikt en gedragen wordt. De materialen zijn dan nog in zeer goede staat en kunnen zeker nog een ronde mee.
Het is zeker de moeite waard om te komen kijken voor leuk, goedkoop, kwalitatief goed speelgoed én kinderkleding. Dit geldt niet alleen voor (aanstaande) ouders, maar ook zeker voor opa´s en oma´s, oppasgelegenheden, peuterspeelzalen enz.

Voor informatie: mail naar kinderbeursheesch@hotmail.com en volg onze Facebookpagina Baby- en Kinderbeurs.

De zaal is open van 10.00 tot 13.00 uur en de entree bedraagt € 2,00 (kinderen gratis). Het adres van de Pas is De Misse 4, te Heesch. In de omgeving van de Pas is er voldoende, gratis, parkeergelegenheid.

De volgende beurs is op zondag 1 november 2020..
Aantal kramen: 100-250

Categorie

Rommelmarkt, Tweedehandskledingbeurs

Wanneer

zondag 8 maart 2020 van 10:00 tot 13:00

Entreekosten

2,00

Waar

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door