zaterdag 12 oktober 2019 - Amsterdam

Zaterdag 12 oktober Antiek-Brocante Markt Beethovenstr A'dam

Zaterdag 12 oktober 2019 Antiek-Brocante Markt in Beethovenstraat Amsterdam
++++
Op zaterdag 12 okt. a.s. is er van 10-18 uur in de Beethovenstraat een luxe en stijlvolle markt in Franse Sferen. Organisator Van Vulpen organiseert met de winkeliersvereniging een exclusieve Brocante-Kunst-Antiek Markt in de Beethovenstraat te Amsterdam. Tientallen marktkramen liggen vol met brocante, curiosa, schilderijen, prenten, glaswerk, zilveren sieraden, bronzen beelden, trendy en cadeau artikelen, antiquarische boeken, KLM-huisjes en andere verzamelobjecten uit Grootmoeders Tijd. Middenstand, standhouders en organisatie verwachten dat veel nieuwsgierige bezoekers uit geheel Amsterdam en omstreken een kijkje komen nemen. Duizenden bezoekers gaan er zeker voor zorgen, dat het een heel drukke zaterdag 12 oktober wordt in Amsterdam Zuid. De toegang is gratis.
++++
Za 12 okt 2019 AMSTERDAM Brocante-Kunst-Antiek Markt Beethovenstraat 10-18 uur. Info: Gea van Vulpen, Tel. 06-12322115 Email info@geavanvulpen.nl Site www.geavanvulpen.nl
+++++++++++++++++++
Zaterdag 12 oktober 2019 Brocante-Streek Markt WC Willem Royaardsplein Den Haag.
++++
Bewoners van Benoordenhout Den Haag en alle belangstellenden uit Duinzigt, Haagse Hout, Haaglanden en omgeving kunnen op zaterdag 12 okt a.s. van 10-17 uur bij Winkelcentrum Willem Royaardsplein een leuke markt in Franse Sferen bezoeken. Tientallen standhouders presenteren op deze Boeken-Kunst-Brocante-Streek Markt een zeer gevarieerd aanbod aan leuke brocante- en kunstobjecten, curiosa en boeken, streek- en verzamelartikelen. Voor iedere bezoeker is er veel te bewonderen en zeker iets te koop tegen betaalbare prijzen. Standhouders, organisatie en de middenstand van het Willem Royaardsplein verwelkomen u graag en verwachten veel bezoekers. Kom een kijkje nemen. De toegang is gratis.
++++
Za 12 okt 2019 DEN HAAG Brocante-Streek Markt WkC Willem Royaardsplein nabij Duinzigt 10-17 uur. Ook 9 nov Info: Gea van Vulpen, Tel. 06 12322115 Email info@geavanvulpen.nl Site www.geavanvulpen.nl

Categorie

Antiek- en curiosamarkt

Wanneer

zaterdag 12 oktober 2019 van 10:00 tot 17:00

Entreekosten

Gratis

Waar

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door