vrijdag 20 t/m zondag 22 december 2019 - Velsen-zuid

"KERSTPRONK"tussen kunst,kitsch en brocante!

25 Jaar geleden hebben wij een ,8 jaar lang leegstaand spoorweghuisje gekocht.Voor een "habbekrats".In de buurt van Bordeaux.Omdat de plaatselijke werklieden niet kwamen opdagen besloten wij zelf onze handen uit de mouwen te steken.Wij hebben alle nodige werkzaamheden verricht en het is een mooi eenvoudig huisje geworden! Ieder voor-en najaar gaan wij daar graag naar toe.
In de weekenden gaan wij naar de dorpsfeesten in de buurt die altijd gepaard gaan met een vide -grenier of brocante-markt.Wij gaan na de koffie op pad en kunnen dan aanschuiven bij de restauratie.Na 12.00uur is het volgens frans gebruik "wijnen "en een baquette met boter en ham smaakt daar perfect bij!
Daarna kijken wij onze ogen uit en hopen,voor weinig geld,leuke "trouvailles" te vinden.Alle "vondsten" gaan in onze kampeerbus op weg naar Velsen. Onderweg verheugen wij ons op het inrichten van ons huis,tuin,paviljoentje en atelier.Op vrijdag 20 dec.zaterdag 21 dec. en zondag 22 dec.van 12.00-16.00uur bent u van harte welkom om
de verzameling kunst,kitsch,curiosa,brocante ,kerstpronk en heel veel handwerk vrijblijvend te bewonderen.
N.b.vanaf a.s. Vrijdag 50 %korting op onze "kerstpronk"!
Ik zeg kom kijken.Wij wonen aan de rand van het mooie park Velserbeek met het landgoed Beeckestijn en het autoloze Oud Velsen op loopafstand en de in aanbouw zijnde grootste sluizen van de wereld!!!
Maak er een mooie dag van en graag tot ziens Greetje.
Dr .Kuyperlaan 8 Velsen -zuid

Categorie

Antiek- en curiosamarkt

Wanneer

vrijdag 20 t/m zondag 22 december 2019 van 12:00 tot 16:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Portes ouvertes
  • Dr. Kuyperlaan 8
  • 1981CD Velsen-zuid, Noord-Holland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door

  • G .Mahadew
  • Tel.nr. 0255 513834