zaterdag 14 september 2019 - Swalmen

Zjwamer Rommelroute deelnemer

Deelnemer Zjwamer Rommelroute 2019.

De Zjwamer RommelRoute is een garage verkoop met meer dan 80 deelnemers en ook dit jaar doen wij weer mee aan deze gezellige activiteit.
Het hele jaar hebben we leuke, decoratieve, interessante of unieke spulletjes verzameld om op 14 september te verkopen/weggeven. Onze oprit en onze tuin worden letterlijk vol gestapeld met mooie dingen voor de koopjesjagers. Breng een bezoek aan Hagelkruis 5 in Swalmen en laat je verrassen door ons grote aanbod "curioza".

We hebben ontelbare koopjes, zoals glaswerk, porselein, kaarsen, huishoudelijke apparaten, mokken, bierpullen, bierglazen, vintage reclameborden, kroegdecoraties, bier-lek-blad, tapkranen, 4x speakers 1200 watt en 4x woofers 1400 watt, complete drive in discotheek, trus voor verlichting, statieven met boxen, zwembadtrap, heeeeeeel veeeeeeeeel speelgoed, boeken, shirts, broeken, damesjassen, schoenen, electromaterialen, collectie Jun Asilo Clowns, luchtballons, parachutes, druiven struikjes, peperplantjes en paprikaplantjes.
Voor de liefhebbers van likeuren houden wij een miniproeverij en de lekkerbekken kunnen onze biologische jam proeven. Bezoek en bekijk onze ManCave (wij geven advies en hulp als je ook een ManCave wilt bouwen).
Handelen, pingelen en afdingen zijn uiteraard gewenst, maar onze adviezen en ideeën zijn altijd gratis. Wij hebben een gratis openbare toilet en bij ons kun je even uitrusten met een glaasje fris drinkwater.

Tot ziens op 14 september – Hagelkruis 5 - Swalmen
Aantal kramen: 0-10

Categorie

Kofferbakverkoop

Wanneer

zaterdag 14 september 2019 van 10:00 tot 15:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Hagelkruis 5
  • 6071LE Swalmen, Limburg

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door

  • Henk Caris