zaterdag 14 september 2019 - 's-gravenhage

Boeken in de Abdij

Tijdens Open Monumentendag, op 14 september aanstaande, is er in het gemeentecentrum van de Abdijkerk zoals elk jaar weer een boekenmarkt. Er liggen dan duizenden boeken op een nieuwe eigenaar te wachten. De aanschaf van boeken wordt die dag wel erg voordelig: alleen tijdens de boekenmarkt op 14 september geldt ‘4 halen, 3 betalen’ op alle boeken (goedkoopste gratis)! Er is voor elk wat wils: romans, detectives, kunst, geschiedenis, crea, religie, kinderboeken, enzovoort. Van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom om tussen de boeken te komen neuzen. Tevens is er de gehele dag koffie, thee en limonade verkrijgbaar, en rond het middaguur soep en tosti. Adresgegevens: Abdijkerk, Willem III-straat 40, 2552 BS Den Haag-Loosduinen. Op loopafstand van de eindhaltes van tram 2 en tram 3.
Ter gelegenheid van Open Monumentendag is er ook een actie in onze webwinkels: gedurende de hele maand september geldt: 10% korting op uw orderbedrag (kortingscode OM10). Deze actie is geldig in beide webshops: www.boekenhoek-loosduinen.nl en www.snuffelhoek-loosduinen.nl. Van harte welkom om daar eens te kijken!

Categorie

Boekenmarkt

Wanneer

zaterdag 14 september 2019 van 10:00 tot 16:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Abdijkerk
  • Willem III straat 40
  • 2552BS 's-gravenhage, Zuid-Holland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door