zaterdag 24 augustus 2019 - Breda

Volcom Garden Experience

Verkopers gezocht met tweedehands en evt ook nieuwe platen. Genres: underground! Garage, surf, punk, rock etc.
Contact maud@pier15.nl

VOLCOM GARDEN KOMT NAAR EUROPA

De originele Volcom Garden zit in Austin TX en is wereldberoemd om de heerlijk vrije sfeer die er hangt. Al je favoriete bandjes hebben er gespeeld en dan hebben we het nog niet eens gehad over de kunstenaars die daar hebben geëxposeerd.
Toen we te horen kregen dat ze een tour gingen doen in Europa hebben we een smeekbede gedaan om ze ook naar Breda te laten komen EN DAT IS GELUKT!

Maar wat is het dan precies?
Een gratis (ja dat lees je goed) muziek, kunst, skateboard festival zoals dat alleen maar kan bij Pier15.
Een line-up om je vingers bij af te likken met als hoogtepunt King Khan LTD. Deze underground garage/punk legende maakt wereldwijd al sinds 1995 furore en blijft keer op keer de wereld verbazen met zijn muzikale uitspattingen en extravagante optredens.
Daarnaast zijn er exposities van internationale en nationale kunstenaars waaronder Elzo Durt die de psych poster heeft gemaakt (limited zeefdrukken te koop op het festival).
Tot slot is er een toffe “creative flea market" met lokale kunstenaars, initiatieven en muziek en voor de skaters onder ons kan je ook nog eens cash en products winnen in de bowl bash, dus we willen bloed zweet en tranen zien!

Line-up:
King Khan LTD
Mozes & The Firstborn
Leopard Ale
Pizza Knife
Niko
Donna Blue

Alle shows zijn gratis toegankelijk, dus goede vibes gegarandeerd!
Check www.volcom.com voor meer info.
Aantal kramen: 0-10

Categorie

Kunstmarkt

Wanneer

zaterdag 24 augustus 2019 van 14:00 tot 23:00

Entreekosten

Gratis

Waar

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door