zondag 18 augustus 2019 - Castricum

Zondag 18 aug Zomermarkt Centrum Castricum

Zondag 18 augustus 2019 ZomerMarkt in Centrum Castricum.
++++
Op zondag 18 aug.a.s. is er van 11-17 uur in Centrum Castricum een grote ZomerMarkt. In de Dorpsstraat en Burg. Mooystraat bieden veel standhouders de leukste, lekkerste, nieuwste en mooiste lifestyle en zomermarktartikelen aan. Ook winkels zijn op deze koopzondag geopend en diverse winkeliers doen mee met speciale acties. Naast de vele braderie artikelen zijn er ook marktkramen met boeken, brocante, curiosa en verzamelobjecten uit ( groot ) moeders tijd. Vlak bij het station en voor kapsalon Miray kunnen nostalgische Verkadealbums, oude Landkaarten en Schoolplaten van Koekkoek, Jetses, enz. worden bewonderd. Voor de jeugd zijn er leuke kinderattracties. Een mooie uitgaansmogelijkheid voor alle bewoners en toeristen uit heel West Friesland en Omstreken om een dagje naar Castricum te komen. Deze Zomermarkt is een drukbezocht jaarlijks terugkerend evenement, dat zich op een prachtige locatie in het centrum Castricum afspeelt. De toegang tot deze markt is gratis.
++++
Zo 18 aug 2019 CASTRICUM ZomerMarkt Centrum; ook 21/9 11-17 uur. Info: Star Promotions, Tel. 010 5243434 Email info@starpromotions.nl Site www.starpromotions.nl

Categorie

Verzamelmarkt

Wanneer

zondag 18 augustus 2019 van 11:00 tot 17:00

Entreekosten

Gratis

Waar

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door