zondag 18 augustus 2019 - Noordwijk aan zee

Zondag 18 augustus Vive la Franche Markt Boulevard Noordwijk

Zondag 18 augustus 2019 Vive la Franche Markt Boulevard Noordwijk aan Zee.
+++++
Op zondag 18 aug. 2019 is er een exclusieve Vive la France Markt boven het Vuurtorenplein op Koningin Wilhelmina Boulevard te Noordwijk. Diverse aanbieders tonen en verkopen op deze markt hun bijzondere objecten, leukste werken en gevarieerdste vondsten. Tevens is er een streekmarkt met verantwoord lekker voedsel en hapjes, die deze Vive la France Markt 2019 in Noordwijk tot een complete beleving gaan maken. Voor wie op zoek is naar authentieke, unieke en onverwachte brocante artikelen en typische streekproducten zal zeker verrast zijn door het unieke en kwalitatief hoogstaande aanbod. Kom gerust een keuze maken tussen het enorme aanbod van de tientallen standhouders met mooi antiek, brocante, verzamel objecten en vele voorwerpen uit (groot)moeders tijd, enz. Geniet ook van de vele lekkere Franse delicatessen. De markt is van 11.00 tot 18.00 uur. Toegang is gratis.
++++
Zo 18 aug 2019 NOORDWIJK Vive la France Markt Wilhelmina Boulevard 11-18 uur. Info: Gea van Vulpen, Tel. 06 12322115 Email info@geavanvulpen.nl Site www.geavanvulpen.nl
++++

Categorie

Verzamelmarkt

Wanneer

zondag 18 augustus 2019 van 11:00 tot 18:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Wilhelmina Boulevard Noordwijk aan Zee
  • Noordwijk Noordwijk
  • Noordwijk aan zee, Zuid-Holland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door