zondag 8 augustus 2021 - Etten-leur

Vrijmarkt Etten-Leur Brabantpark

“DeMarkten”: In de zomerseizoen al vele jaren actief op leuke plaatsen in West Brabant met soms een bezoek aan het Zeeuwse land.

Ook de gemeente Etten-Leur wil ons met in acht neming van voorwaarden rond het virus ontvangen voor de jaarlijkse markt in het Brabant Park.

De voorwaarden zijn te vergelijken met die van Oudenbosch op 25 juli 2021. Niet uit te sluiten is dat de voorwaarden op basis van opgedane ervaringen zullen worden aangescherpt. Raadpleeg deze site kort voor de markt wordt gehouden.

ALS STANDHOUDERS EN BEZOEKERS ZICH GOED HOUDEN AAN DE BEKENDE RICHTLIJNEN VAN BOA'S EN ORGANISATIE VOLGEN ER MOGELIJK MEER BUITENMARKTEN. DENK AAN 1,5 METER EN VASTE LOOPROUTE!!!!!!!! HOUDT U AAN DE REGELS EN VERPEST DEZE KANS NIET VOOR EEN ANDER.

Kenmerken voor de markt van vandaag:

Op zondag 8 augustus is er de jaarlijkse vrijmarkt in het park op het adres Brabantpark-Coupernicuslaan / Stijn Streuvevlslaan te 4873 EB Etten-Leur met naar verwachting meer dan 100 standhouders.

Voor mensen van buiten Etten Leur is de markt makkelijk bereikbaar via de A58 eerste afslag Etten Leur vanuit Breda.

Aanmelden als deelnemer kan via telefoonnummer: 0165 - 302682

VRIJMARKT Kraam € 38,-- / Grondplaats 6 meter € 28,--
Aantal kramen: 100-250

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

zondag 8 augustus 2021 van 9:00 tot 17:00

Entreekosten

3,00 en kinderen tot 12 jaar gratis

Waar

  • Brabantpark-Coupernicusl./Stijn Streuvevlsl 4873 EB Etten-Leur
  • Brabantpark-Coupernicusl./Stijn Streuvevlslaan
  • 4873EB Etten-leur, Noord-Brabant

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door