zaterdag 17 augustus 2019 - Geertruidenberg

Kofferbakverkoop

Geertruidenberg, Hollands Oudste Stad wordt in de zomermaanden, eens per maand op zaterdagavond, een vlooienmarkt gehouden.
In het centrum van de oude stad staan onder de oude wilgen van de Markt zo'n 120 tot 130 deelnemers die vanuit hun auto, vanaf een kleedje of vanaf een tafeltje hun 2e hands waar aan de man brengen.
Deze druk bezochte markt is absoluut de moeite waard om op een zaterdagavond te bezoeken. De markt straalt gezelligheid uit en tijdens een rondje langs de kramen komt u langs cafétjes, restaurants en een geweldige ijssalon. De markt start om 17:00 uur en is rond 22:00 afgelopen. Op de markt worden uitsluitend tweedehands artikelen verkocht. Parkeren is Geertruidenberg is geen probleem. U kunt uw auto gratis parkeren in de straten rondom de Markt van Geertruidenberg. Ten zuiden van de Markt aan de stationsweg, leerthouwerstraat of wilheminplein en ten noorden van de Markt aan de Elisabethstraat, Haven of Gasthuisstaat.

Categorie

Kofferbakverkoop

Wanneer

zaterdag 17 augustus 2019 van 17:00 tot 22:00

Entreekosten

Gratis

Waar

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door