zaterdag 29 juni 2019 - Groenekan

Garagesale route Groenekan

Op zaterdag 29 juni is het zover!!!!!

De 10e garage sale route van Groenekan!
Dat wordt in- en uitpakken dit jaar.!!!

We gaan er weer een feestje van maken in Groenekan .... Zaterdag 29 juni tijdens de 10e garage sale route van Groenekan van 9.30 tot 16.00 uur. Een lint van brocante, boeken en ballonnen, kleding, kasten, koffie en keukenspul, zink, zot, houtdraaiwerk, noem maar op…….je gaat van alles tegenkomen op de route door het Groenekans landschap!
Ballonnen en slingers zijn de groene draad die de 31 deelnemers aan de garage sale route met elkaar verbindt! Volg de tekens en vind veel moois, bijzonders, vintage, lekkers, praktisch, geks, groens! Daarnaast zijn er in deze route ook mooie intenties geweven; Op Berkenlaan 2 gaan de opbrengsten bv naar de Social Run 2019 die bespreekbaarheid rondom psychische aandoeningen wil bevorderen. En het pop-up terrasje met Koffie/Thee & Taart op Groenekanseweg 4 doneert de opbrengst aan KWF Kankerbestrijding.

De deelnemende adressen liggen op loop- en fietsafstand van elkaar en vormen een verrassende route door het mooie Groenekan. De plattegrond met de adressen vind je op www.garagesalegroenekan.wordpress.com en op facebook garagesalegroenekan!

We zien iedereen graag komen op zaterdag 29 juni !
Aantal kramen: 26-50

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

zaterdag 29 juni 2019 van 9:30 tot 16:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Groenekan
  • 3737 Groenekan, Utrecht

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door