zaterdag 26 oktober 2019 - Eindhoven

Outsider ART EXPO / gratis mee doen-exposeren

Mazen in de wet...
als je een evenement tot 250 personen organiseert hoef je geen vergunning aan te vragen, dus iedereen is verantwoordelijk voor zn eigen "ding" - Tegenover het Station Strijp-S in Eindhoven is een groot groengebied afgezet met een ijzer hekwerk waaraan je natuurlijk ook schilderijen kunt hangen, als individu mag dat, gratis... verkopen ? weet ik niet ? maar op de laatste zaterdag van de Dutch Design Week ( Strijp S ) wil ik dat met een paar van mijn eigen schilderijen gaan doen, omdat het dan ook behoorlijk druk is op die locatie, het is dus aan ieder zijn eigen durf / verantwoordelijkheid om dat evt ook te doen.. :-)

feiten : ik mag vd wet mijn schilderijen langs de weg ophangen / exposeren tot max 250 bezoekers.. dus als op die dag 100 mensen besluiten het zelfde te doen op de zelfde locatie mogen er 25000 bezoekers komen, ik organiseer dit enkel en alleen voor mezelf, dus als iedereen dat op die dag en die locatie doet word het groots, spraakmakend en geheel gratis, mooie bijkomstigheid is ook dat het recht tegenover Station Strijp S is, dus ook voor iedereen met de trein toegankelijk om er zelf een paar schilderijen bij te hangen...

https://www.facebook.com/events/1291877554322638/

Categorie

Kunstmarkt

Wanneer

zaterdag 26 oktober 2019 van 10:00 tot 20:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Claim your free expo space !
  • Achtseweg zuid / beukenlaan
  • 5651GW Eindhoven, Noord-Brabant

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door