zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2020 - Schiedam

Vintagesale(geen gereedschap) zater-zondag zie tekst Geannuleerd

*** Deze markt gaat niet door. ***
Het is tijdelijk gesloten in verband met weer en ook corona ,ik ga eerst afwachten hoe de corona besmetting zich ontwikkeld ,er is wel gelegenheid via Email of telefoon te bestellen en dan ook evt. afhalen op alle dagen , hou deze site in de gaten ook morgens voor je wil gaan ,bij instabiel weer gerust even bellen, de telefoon staat doorverbonden , ook voor vragen of ik bepaalde dingen heb(voor de hele week). Er zijn enkele nieuwe dingen , maar overwegend gebruikt ,waaronder veel dingen Vintage van zeer uiteenlopende aard , het is overblijfsel van erfenis. Voor Verzamelaars van 30tiger jaren is er ook wat te vinden .Er is ook een doos met gratis dingetjes (o.a bakjes) Ook winkel van cinkel idee, vraag er naar!
Zal meerdere zater- of zondagen plaats vinden bij redelijk weer klein buitje kan en niet meer als windkracht 4 kijk ook op weerbericht ,bij telefonisch contact kan er mogelijk een andere dag en tijd geregeld worden .
Het betreft 1 locatie.
maar b.v. het boek van Michiel de Ruiter uit jaar 1701 is op andere locatie, ook op marktplaats.dus kostbare dingen een afspraak maken
Maar als je een vintage schemerlampje of een koffie mok en zeer grote borden en vleesschaaltjes e.d .en dus bijzondere dingen voor een schappelijke prijs of amateur schilderij van 50 jaar oud of,kaarsstandaards edelhout, handmade ,goedkope nieuwe oorbellen uit vitrine (geen goud of zilver )er zijn er nog z'n 50 setjes ,ook nog. Hoofddoeken, Ook een aantal zeer kleine nieuwe poppe hemdjes met rose en blauwe kraagjes en iets grotere slabbetjes wit,voor baby's. Uitlaat waarschijnlijk micra, kleding overwegend Dames enz. . Wollen Dekens Behang voor oude huizen , en klein Tentje worden op aanvraag getoond, dan ben je hier op het juiste adres dus zeer uiteenlopend en overwegend meer als dertig jaar oud.Ongeveer 2 kubieke meter,ik heb meerdere opmerkingen gekregen 'wat is het veel ' en dat is nog steeds .

Categorie

Rommelmarkt, Huisopruiming

Wanneer

zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2020 van 10:00 tot 14:00

Entreekosten

Gratis

Waar

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door

  • Wim
  • Tel.nr. 0180453652