zaterdag 30 november 2019 - Schiedam

Garagesale(geen gereedschap)vintage zaterdag zie tekst

Voor opening,zaterdag 10.30 tot 14 uur, hou deze site in de gaten ook smorgens voor je wil gaan , in verband met het weer, Er zijn andere dingen uit een hoek er bij gekomen ,enkele nieuwe dingen , maar overwegend gebruikt ,waaronder veel dingen Vintage van zeer uiteenlopende aard , het is overblijfsel van erfenis. Verzamelaars van 30tiger jaren is er ook nog steeds wat te vinden .Er is ook een doos met gratis dingentjes (o.a bakjes) Ook winkel van cinkel idee, vraag er naar!
Zal meerdere zater-of zondagen plaats vinden bij redelijk weer klein buitje kan en niet meer als windkracht 4 kijk ook op weerbericht ,bij telefonisch contact kan er mogelijk een andere dag en tijd geregeld worden .
Het betreft 1 locatie.
maar b.v. het boek van Michiel de Ruiter uit jaar 1701 is op andere locatie, ook op marktplaats.dus kostbare dingen een afspraak maken
Maar als je een vintage schemerlampje of een koffie mok en zeer grote borden en vleesschaaltjes e.d .en dus bijzondere dingen voor een schappelijke prijs of amateur schilderij van 50 jaar oud of,kaarsstandaards edelhout, handmade ,goedkope nieuwe oorbellen uit vitrine (geen goud of zilver )er zijn er nog z'n 50 setjes ,ook nog. Hoofddoeken, Ook een aantal zeer kleine nieuwe baby hemdjes en iets grotere slabbetjes wit met rose kraagjes. Uitlaat waarschijnlijk micra,Fietsen rek voor op de trekhaak of kleding overwegend Dames enz. 3 Klapstoeltjes, Wollen Dekens Behang , en klein Tentje worden op aanvraag getoond, dan ben je hier op het juiste adres dus zeer uiteenlopend en overwegend meer als dertig jaar oud.Ongeveer 2 kubieke meter,ik heb meerdere opmerkingen gekregen 'wat is het veel ' en dat is nog steeds .

Categorie

Rommelmarkt, Huisopruiming

Wanneer

zaterdag 30 november 2019 van 10:30 tot 13:45

Entreekosten

Gratis

Waar

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door

  • Wim
  • Tel.nr. 0180453652