zondag 25 augustus 2019 - Cuijk

Cultuur aan de Maas, Voel je vrij.

Cultuur aan de Maas op zondag 25 augustus 2019
Op zondag 25 augustus 2019 organiseert stichting Cultureel Hart Cuijk haar zestiende Cultureel Festival.
Onder het thema "Cultuur aan de Maas, Voel je vrij” wordt deze Culturele Dag 2019 georganiseerd met de gemeente Cuijk en een aantal betrokken sponsoren.
Het festival "Cultuur aan de Maas," wordt gehouden in het oude centrum van Cuijk, het loopt van het Protestantse Kerkje tot in het Tuigleerstraatje en het hele gebied er tussen tot het Louis Jansen plein en de Maaskade.
Tijdens deze zestiende editie van "Cultuur aan de Maas," komen er in de straten van het gehele festival terrein binnen het centrum van Cuijk vanaf 13.00 tot 17.00 uur, naast optredens van koren en muziekgezelschappen komen er workshop waar de jeugd de eerste beginselen worden bijgebracht om zelf als "Levend Stanbeeld" (Living Statue) op te treden. Zij zullen worden begeleid en gekleed door enkele professionals op het gebied van werken als een Living Statue. Bij voldoende deelname van jeugdige deelnemers wordt er een wedstrijd (Kampioen Land van Cuijk) georganiseerd.
Op het voorterrein van de voormalige tuin der Oblaten aan de Grotestraat komt voor de jeugd een Circus Variëté waar zij een aantal Circus acts kunnen aanschouwen er worden er workshops gegeven waar deze acts aan de jeugdige bezoekers worden geleerd en door hen beoefend kunnen worden.
De diverse culturele instellingen gelegen in het centrum van Cuijk zullen zich weer presenteren. Er zullen ook weer diverse optredens van dansgroepen en toneelgezelschappen zijn.
Concerten, liveoptredens van Living Statues, straattheater maken van dit festival een complete Uitmarkt
Als een lint tussen al deze activiteiten bieden kraamhouders van boeken en kunstwerken hun waar aan. Er zijn weer voldoende plaatsen beschikbaar voor deelname aan de boeken en kunstmarkt op zondag 25 augustus 2019.
Aantal kramen: 26-50

Categorie

Boekenmarkt, Kunstmarkt

Wanneer

zondag 25 augustus 2019 van 11:00 tot 17:00

Entreekosten

Gratis

Waar

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door