zondag 25 augustus 2019 - Zutphen

Brocantemarkt Zutphen

Zondag 25 augustus 2019 is het zover. Die dag houden wij tussen 10.00 en 17.00 uur alweer de zesde editie van de Brocantemarkt in Zutphen.
Een unieke Brocantemarkt
In het schitterende historische centrum van de Torenstad staan circa 85 prachtige kramen ingericht met schitterende brocante spullen, voornamelijk afkomstig uit landen zoals: Frankrijk, België, Duitsland, Engeland en zelfs uit Scandinavië! Alle kramen staan aan de Zaadmarkt, Houtmarkt en Groenmarkt (hartje centrum van Zutphen). Dit gedeelte van de stad is omringd door vele statige en monumentale gebouwen, een sprankelende fontein en is direct gelegen aan de bruisende terrassen van onze Torenstad. Het is daarmee dan ook een perfecte setting voor een gezellige brocantemarkt.
Het bruist volop die dag in Zutphen
Op deze laatste zondag van de maand is het tevens koopzondag in de binnenstad (vanaf 12.00 uur), De binnenstad is dan het Montmartre van Zutphen. Het belooft daarom net als voorgaande jaren weer een sfeervolle en zeer gezellige dag te worden in het mooie Zutphen!
Gratis
Toegang aan de Brocantemarkt is gratis en parkeren in Zutphen is op zondag ook gratis! M.u.v. het parkeerterrein bij de AH XL (Polsbroek) en de parkeergarage achter het NS Station. Voor meer informatie over parkeren en de route naar Zutphen, kijk dan verder in het menu van deze site:
https://www.centrumparkeren.nl/zutphen
Parkeren zon- en feestdagen Zutphen
Parkeren is vrij op alle zondagen (ook op koopzondagen) en alle feestdagen.

Informatie:
Zondag 25 augustus 2019
Toegang: gratis
Actuele informatie op facebookpagina: https://www.facebook.com/brocantezutphen/
Organisatie: stichting Stal135
Aantal kramen: 51-100

Categorie

Antiek- en curiosamarkt

Wanneer

zondag 25 augustus 2019 van 10:00 tot 17:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Brocantemarkt in de binnenstad van Zutphen
  • Zutphen, Gelderland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door