zondag 11 augustus 2019 - Bergen nh

Antiquarische boeken boekenmarkt

De Antiquarische Boekenmarkt van Bergen.

Naast de hele goede boekenzaken die Bergen rijk is komt ons Plein helemaal vol met boeken te staan , boekenplezier voor velen en vakantieboeken voor de het hele gezin lekker makkelijk en niet duur.
Op het Plein zal Zondag 11 aug. van alles wat met boeken en drukwerk te maken heeft te zien en te koop zijn van 11 tot 17 uur.
Uit heel Nederland komen de antiquaren naar Bergen om hun mooiste boeken tentoon te stellen en eventueel te verkopen.
Ook de HVB historische Vereniging Bergen NH is weer aanwezig en ja nog geen lid ?? sluit u dan deze zondag nog bij die belangrijke vereniging aan.
Wat brengen ze mee?? Plaatjes albums van bv. Verkade ,Hille, Flipje Tiel Judaïca, ook zullen de strips ruim aanwezig zijn ; Kuifje, Kapitein Rob, Suske en Wiske, Dick Bos, Donald Duck en vele anderen. Romans, Detectives, Kookboeken,Literatuur, Tuinboeken ,Sprookjes, Popup's,de Pocamon meneer zal ook weer aanwezig zijn dus sla uw slag ,Kinderboeken en misschien wel dat boekje wat U uitgeleend heeft en nooit terug gekregen heeft kunt U hier weer vinden. De winkels , Galeries en niet te vergeten de terrassen zijn open op deze boekendag in het mooie Bergen. Een dag om U te verwennen Lieve lezer laat deze dag Uw neus niet voorbij gaan en kom naar de Antiquarische Boekenmarkt in Bergen en de vroege boeken zoekers hebben natuurlijk de meeste keus en kans op een goede score
Aantal kramen: 26-50

Categorie

Boekenmarkt

Wanneer

zondag 11 augustus 2019 van 11:00 tot 17:00

Entreekosten

Gratis

Waar

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door