zondag 1 september 2019 - Ravenstein

Op Naar Ravenstein

Ravenstein - Op zondag 1 september a.s. vindt voor de 34e keer de jaarlijkse vlooienmarkt ‘Op naar Ravenstein’ plaats langs de stadsgrachten van het pittoreske vestingstadje Ravenstein.

De markt, die elk jaar plaatsvindt op de eerste zondag van september, staat in de wijde omgeving bekend om zijn sfeer en gezelligheid. Op deze bijzondere markt met een gevarieerd aanbod kijkt u uw ogen uit. Er staan zo’n 250 kramen met een veelzijdig aanbod aan tweedehands goederen. Ook aan de kinderen is weer gedacht; er is een speciale kindermarkt en voor hen zijn er speciale kinderattracties. ‘Op naar Ravenstein’ is bij uitstek de gezelligste buitenmarkt van Noordoost Brabant op een unieke locatie.

De markt is voor bezoekers geopend van 09.00 uur tot 16.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid en het parkeren is gratis. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis entree. Voor personen ouder dan 10 jaar bedraagt de entree € 3,-.

De organisatie is in handen van vele vrijwilligers van diverse verenigingen uit Ravenstein, waaronder Stichting Carnaval Ravenstein, Jeugdcarnaval en Scouting Ravenstein.

Bezoek de website www.OpNaarRavenstein.nl
Aantal kramen: 250-500

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

zondag 1 september 2019 van 9:00 tot 16:30

Entreekosten

€3,- vanaf 10 jaar

Waar

  • Langs de stadsgrachten
  • Doolhof
  • 5371CP Ravenstein, Noord-Brabant

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door