zaterdag 31 augustus 2019 - Zoelmond

Dorpsfair Zoelmond - `Op het Plein`

Zaterdag 31 augustus a.s. vindt alweer de derde “Dorpsfair op het Plein” plaats in Zoelmond.

“OP EN OM HET PLEIN”
van 10.00 uur tot 17.00 uur; terras tot 20.00 uur!

Een diversiteit aan kramen maakt het de moeite waard een bezoek te brengen aan deze Dorpsfair!
Tijdens de Dorpsfair treft u kramen en standhouders met o.a.: speelgoed, tweedehands boeken, sieraden, een cartoontekenaar, hobby, keramiek/workshop keramiek maken, meel van de Molen, kaas van Christa, bloemstukjes, dameskleding, planten en deco, infostand, “2de hands, nog goed bruikbare artikelen”, antiekhandelaar, terrasverwarming, curiosa, kalebassen, aardbeien, kinderkleding, dameskleding en heren t-shirts, legerkleding, etc., etc. Tussen de kramen door staan ook de kramen met oude ambachten, t.w. pottenbakster, palingrokerij, mozaïek/tiffany en rietvlechten.
Voor de kinderen is er een Kids Place, met o.a. een suikerspin, een luchtkussen, schminken, spelletjes, etc. Tevens is er een kleedjesmarkt/vrijmarkt op de Kids Place!
In “Het Betuws Hart” zal er een tentoonstelling zijn van schilderijen.
Op het terras kan men de gehele dag terecht voor een kopje koffie met een wafel, een broodje kroket of hamburger, frisdrank, een wijntje of een pilsje. Bij mooi weer zal er weer ijs worden verkocht.
Van 10.00 – 20.00 uur is er tevens een muziekpodium!
Dus ook dit jaar is het motto: “Gezelligheid troef!”
Aantal kramen: 51-100

Categorie

Verzamelmarkt

Wanneer

zaterdag 31 augustus 2019 van 10:00 tot 20:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Dorpsfair zoelmond
  • Plein 1
  • 4111KV Zoelmond, Gelderland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door