zondag 22 september 2019 - Geulle

Garage Sale Buurtvereniging Snijdersberg Geulle

Welkom op onze gezellige GarageSale in Geulle op zondag 22 september van 10.00 uur – 15.30 uur.

Zondag 22 september 2019 is het dan zover, Buurtvereniging Snijdersberg organiseert in Geulle voor de tweede keer een super gezellige garagesale. Dit jaar zijn er méér deelnemende straten en op iedere locatie zullen plattegronden met alle adressen verkrijgbaar zijn. Dit jaar zijn er meer dan 50 deelnemers en is er voor iedere gast wel iets van haar of zijn gading te vinden. Aan de ballonnen en vrolijke muziek zijn de locaties ook te herkennen!
De bewoners hebben hun zolder/kelder/garage/huis opgeruimd en alle bruikbare spullen kunnen voor een redelijke bedrag een nieuwe eigenaar krijgen. Dus ... grijp uw kans en ontdek welke mooie voorwerpen te koop aangeboden worden. Onderweg zijn diverse eigen baksels te koop en onder het genot van een kopje koffie of thee, heeft u de mogelijkheid om even te pauzeren.
De deelnemende straten zijn: Cruisboomstraat, Heirweg, Mevrouw van der Meijstraat, Nachtegaalstraat, Koekoekstraat, Drossaertstraat, Schepenstraat, Schoutstraat, Snijdersberg, Eijkskensweg, Hussenbergstraat en Scheerstraat.
Uiteraard is deze activiteit gratis te bezoeken.
Aantal kramen: 51-100

Categorie

Rommelmarkt, Verzamelmarkt

Wanneer

zondag 22 september 2019 van 10:00 tot 15:30

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Buurtvereniging Snijdersberg
  • 6243AC Geulle, Limburg

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door

  • Buurtvereniging Snijdersberg