zondag 14 april 2019 - Leiden

Grote Boekenmarkt

Mijn naam is John van der Woerd, ik ben lid van de Werkgroep Diaconie van de St. Petruskerk te Leiden. Als lid zet ik mij in om deze kerk, een rijksmonument, in goede staat te houden en te behouden voor toekomstige gebruikers. Ik vraag hierbij jullie dan ook om aandacht voor het volgende:

In het weekend van 13 en 14 april houdt de werkgroep Diaconie een Grote Boekenmarkt om geld in te zamelen voor de reparatie en vervanging van onderdelen van de verwarmingsinstallatie van genoemde kerk.

De grote boekenmarkt wordt gehouden in de Petruszaal links naast de Petruskerk aan de Lammenschansweg 40A te leiden. De zaal is als volgt te vinden: Als u voor het kerkgebouw staat is er links van de kerk een grote kastanjeboom. Enigszins ontrokken aan het zicht is een ingang gemarkeerd met een rood-wit geblokt paaltje. Als u daar bent ziet u recht voor u uit een trap naar het Petruszaaltje.

We zijn open op:

Zaterdag 13 april van 11:00 tot 16:00 uur en
Zondag 14 april van 12:30 tot 15:30 uur.

De entree is gratis.
Aantal kramen: 26-50

Categorie

Boekenmarkt

Wanneer

zondag 14 april 2019 van 12:30 tot 15:30

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Petruszaaltje naast de Petruskerk
  • Lammenschansweg 40A
  • Leiden, Zuid-Holland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door

  • John van der Woerd