zaterdag 23 maart 2019 - Hoek van holland

Kinderrommelmarkt

Op zoek naar leuke tweedehands spullen? Kom kijken op de Kinderrommelmarkt op zaterdag 23 maart in Huis van de wijk De Hoekstee in Hoek van Holland.

Cultuurzee organiseert samen met Huis van de Wijk de Hoekstee een Kinderrommelmarkt. Kinderen tot en met 14 jaar kunnen deze ochtend zelf bepalen wat voor speelgoed, boeken en andere spulletjes ze willen verkopen. Zelf gebakken koekjes of muziek of theater spelen mag natuurlijk ook. Zo kunnen kinderen op een leuke manier leren geld te verdienen en te leren sparen voor iets leuks.

Het is een kleedjesmarkt alleen voor kinderen, dus niet voor handelaren en volwassen verkopers. Wel kan een volwassene een kind begeleiden en hen helpen op deze markt. Dus, spit eens je kasten uit en doe mee of kom kijken en kopen!

Locatie: Huis van de Wijk de Hoekstee, Mercatorweg 50, Hoek van Holland

Tijd: 09.00 – 12.00 uur. Spullen neerzetten vanaf 08.00 uur.

Inschrijven: elke woensdagmiddag t/m 13 maart tussen 15.00 – 17.00 uur in de Hoekstee (foyer). Kosten € 2,50 voor een grondplek van 2 x 2 m. Je hebt dan gelijk een plek gereserveerd.

Let op: Alle spullen die niet zijn verkocht dienen weer meegenomen te worden naar huis.
Aantal kramen: 11-25

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

zaterdag 23 maart 2019 van 9:00 tot 13:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Huis van de Wijk de Hoekstee
  • Mercatorweg 50
  • 3151CJ Hoek van holland, Zuid-Holland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door