zaterdag 30 maart 2019 - Wilnis

Boekenmarkt

Op zaterdag 30 maart van 10.00 tot 16.00 uur zal voor de 6e keer de jaarlijkse boekenmarkt worden gehouden in gebouw De Schakel achter de Ontmoetingskerk aan de Dorpsstraat in Wilnis.
Tegen een zacht prijsje zijn er weer veel boeken te koop alles gesorteerd naar onderwerp: Streekromans, historische romans, (literaire) thrillers, engels-, frans- en duits-talige boeken, gedichtenbundels, religieuze(dag)boeken, bloemen en planten, ons koningshuis, koken, geschiedenis, diverse hobby’s , sport, beeldende kunst, naslagwerken, heel veel kinderboeken, stripboeken en series zoals bv. Arendsoog, De Kameleon. We bieden ook legpuzzels, gezelschapsspellen, dvd’s, cd’s en lp’s en singletjes aan.
In onze afdeling antiquarische boeken hebben we Verkade en vergelijkbare albums uit de jaren ’30, boeken van W.G. v.d. Hulst en meer te koop tegen een vaste prijs.

De opbrengst wordt evenredig verdeeld onder Het Johannes Hospitium De Ronde
Venen en de PKN Ontmoetingskerk in Wilnis.
Aantal kramen: 0-10

Categorie

Boekenmarkt

Wanneer

zaterdag 30 maart 2019 van 10:00 tot 16:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Gebouw De Schakel/Ontmoetingskerk
  • Dorpsstraat 20
  • 3648AH Wilnis, Utrecht

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door

  • Tineke Sytsema en Willem Engel