zaterdag 22 februari 2020 - Deventer

Twinkelende Kusbrocante

Met 50 brocanteurs vindt u een vrolijk lint van kijk- en snuffelplezier in de Lebuïnuskerk van Deventer. Van lief, stoer en oud tot vintage, chic en stout !

Om te zoenen zoo mooi !

Zaterdag 22 februari heeft tijdens de krokusvakantie een héérlijke brocantemarkt plaats in de Lebuïnuskerk aan het Grote kerkhof in Deventer. Onder de naam ‘Een Twinkelende Kusbrocante’ wordt de verwarmde kerk omgetoverd in een feest van schoonheid, beleving en verwondering. Met een knipoog naar het ontluikende voorjaar tonen 50 brocanteurs in een sfeervolle Franse ambiance een hoge kwaliteit aan antiek, brocante en vintage....Om te zoenen zoo mooi ! Van tafellinnen, serviesgoed, aardewerk, zilver, bestek, meubilair, verlichting, sieraden en oud nostalgisch speelgoed tot bohemien, retro, schilderijen, art deco/nouveau, chique en vintage kleding, glaswerk en meer....veel meer. Van boudoir tot industrieel ! Pluk-de-dag tussen 10 en 17 uur. ‘Natuurlijk is zelf zoeken in Frankrijk, België of Engeland het leukst, maar het is behoorlijk tijdrovend. Het is dan fijn als anderen dat voor je doen. Op deze brocante beleven bezoekers de sensatie van het zoeken én vinden’. Grote Kerkhof - Deventer Van 10.00 – 17.00 uur Entree is 3 euro (t/m 14 jr. gratis) Nadere info: https://www.facebook.com/brocanteaandeijssel/
Aantal kramen: 51-100

Categorie

Antiek- en curiosamarkt

Wanneer

zaterdag 22 februari 2020 van 10:00 tot 17:00

Entreekosten

3 euro (t/m 14 jaar gratis)

Waar

  • Lebuïnuskerk
  • Grote Kerkhof
  • 7411KT Deventer, Overijssel

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door