zondag 22 maart 2020 - Budel

Van alles wá merret Geannuleerd

*** Deze markt gaat niet door. ***
Van Alles wa Merret Budels Gemengd Koor.
Om mogelijk verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen gaat de
‘Van alles wâ merret’ georganiseerd door het Budels Gemengd Koor uit veiligheidsoverwegingen op zondag 22 maart in De Borgh te Budel niet door en wordt verplaatst naar zondag 20 september a.s.. Mocht u een tafel gereserveerd hebben dan ontvangt u het betaalde bedrag p.o. retour. Wilt u op 20 september meedoen met de ‘Van alles wa merret’ en een tafel willen huren dan dient u deze opnieuw aan te vragen. De voorwaarden en prijs hiervoor blijven ongewijzigd.
Als organisatie betreuren wij het zeer dat we deze stap hebben moeten nemen maar de gezondheid van onze deelnemers en bezoekers aan de markt vinden wij zeer belangrijk. Gezien de omstandigheden denken we dat het besluit de markt niet door te laten gaan op dit moment dan ook de enige juiste is. We hopen op uw begrip hiervoor. Heeft u nog vragen dan stel ze gerust via marktbgk@gmail.com of telefoon 06 224 751 88
Aantal kramen: 0-10

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

zondag 22 maart 2020 van 10:00 tot 16:00

Entreekosten

€ 1,00

Waar

  • De Borgh
  • Dr. Ant. Mathijsenstraat 15
  • 6021CK Budel, Noord-Brabant

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door