zondag 17 februari 2019 - Eindhoven

Vinyl & Cappuccino

Vinyl & Cappuccino bij Paviljoen Op Noord!

Ruilen, kopen en verkopen van Elpees & Singletjes, onder het genot van koffie en gezellige muziek bij Op Noord, actief ontmoeten te Eindhoven.
Vinyl is helemaal hot en happening. Er wordt volop geruild, gekocht en verkocht. Zowel nieuw Vinyl als tweedehands. Op zondag 17 februari a.s. organiseert Paviljoen Op Noord “Vinyl & Cappuccino”, een gezellige markt voor particulieren en handelaren. Onder het genot van een mooie koffie of een lekker biertje praten over muziek, snuffelen door dozen, koffers of platenbakken. Op zoek naar die ene elpee of single.

“Vinyl & Cappuccino” wordt alweer voor de vierde keer georganiseerd door de enthousiaste medewerkers en vinyl fanaten van Paviljoen Op Noord i.s.m. Ray Elpee. Binnen in het warme en sfeervolle paviljoen zal er vinyl verhandeld worden vanuit kramen. Het volledige paviljoen zal gevuld zijn met zowel elpees als singletjes. Zowel de grotere handelaren als de kleine hobbyisten met handelswaar zijn uitgenodigd.

De eigen Vinyl DJ zorgt voor de klanken die de sfeer zullen verhogen, zodat je onder het genot van een mooie Bean Brothers koffie of lekker Budels biertje kunt kletsen over muziek en je nieuwe aanwinsten.
Maak er gerust een familie uitje van, Vinyl & Cappuccino en het beweegplein zijn gratis te bezoeken. Tevens zal bij droog weer het midgetgolfpark geopend zijn.
Zondag 17 februari |12 tot 17 uur
Oude Bosschebaan 11 Eindhoven
Gratis toegang
Aantal kramen: 11-25

Categorie

Platen- en cdbeurs

Wanneer

zondag 17 februari 2019 van 12:00 tot 17:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Paviljoen Op Noord
  • Oude Bossche Baan 11
  • 5624AA Eindhoven, Noord-Brabant

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door