zaterdag 7 december 2019 - Groningen

Platenbeurs Groningen Martiniplaza zaterdag 7 december

Platenbeurs Groningen - Martiniplaza zaterdag 7 december

Black is Back!

De Platenbeurs in Martiniplaza komt weer met een december-editie.
Op zaterdag 7 december wordt de MartiniPlaza in Groningen weer de Grootste Platenwinkel van het Noorden.

In een prachtige zaal zullen de betere standhouders uit Nederland, België, Duitsland, Engeland aanwezig zijn. Ruim 45 verschillende Platenhandelaren zullen muziekliefhebbers uit het heel Nederland trekken. Waaronder gespecialiseerde stands in Hardrock, Nieuwe vinyl, Singles en Normaal, stands met vinylsingles, Hoezen en vinylbenodigheden, vinyltassen, muziekshirts. Prachtige lp-kramen en enorm goede cd-stands trekken komende zaterdag naar Groningen. Er zal een live scherm aanwezig zijn met mooie concertbeelden.

Meer dan 150.000 lp's, singles, cd's, dvd's en blu-rays en muziekmerchandise kan je in platen en cdbakken vinden. Naast groepen als The Rolling Stones, Beatles en Doors kan je ook hedendaagse artiesten als Oscar and the Wolf, Arctic Monkeys, Ed Sheeran verwachten in de volle platen en cdbakken. Er zullen prachtige koopjes voor 1 euro te vinden zijn maar ook kan je mooie collector items "scoren".

De eerste 150 bezoekers krijgen een zogenaamde Goodiebag. Dit is een gratis tas gevuld met bijvoorbeeld promo’s, stickers, vinyl, cds, posters. Hier geldt op is op.

Entree is 5 euro, kinderen tot 12 jaar gratis.

Info:
www.variaworld.nl
06-53381547
Aantal kramen: 51-100

Categorie

Platen- en cdbeurs

Wanneer

zaterdag 7 december 2019 van 10:00 tot 17:00

Entreekosten

5

Waar

  • Groningen Martiniplaza
  • Leonard Springerlaan 2
  • 9727KB Groningen, Groningen

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door