donderdag 6 december 2018 - Zwolle

Hergebruik kerstmarkt Stichting Kringloop Zwolle

Hergebruik Kerstmarkt met Popkoor Peppersweet

Stichting Kringloop Zwolle organiseert op koopavond 6 december op beide locaties - Nieuwe Deventerweg 6 en Nieuwe Veerallee 12 - een gezellige en sfeervolle kerstmarkt.

Altijd weer een happening: Kerst- en galakleding, kunstkerstbomen, slingers, ballen gesorteerd in alle kleuren, kaarsen, kerstcd’s en -lp’s, kerstverlichting: dit alles wordt door onze medewerkers gepresenteerd in kerstkramen, zodat u uw huis in warme kerstsferen kunt restylen. Om 18 uur worden de linten verwijderd, en kunt u gaan inslaan!
Ondertussen ontvangt u warme chocomelk, glühwein en een kerstkrans van de kerstman. Ook is het restaurant/leerwerkbedrijf Deksels open met winterse gerechten en gebak.

In Zwolle Zuid is er muziek van Popkoor Peppersweet, dit koor bestaat uit 17 enthousiaste dames en één heer. Onder leiding van dirigente Margriet Bruggemans en pianist Reinder van Raalte zingen ze uiteenlopende kerstnummers.

De kerstmarkten starten om 18.00 uur en duren tot uiterlijk 21.00 uur.
U kunt natuurlijk van de gelegenheid gebruik maken om de kerstartikelen die u niet meer gebruikt, in te brengen voor hergebruik!

Categorie

Tweedehandswinkel

Wanneer

donderdag 6 december 2018 van 18:00 tot 21:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Winkels Stichting Kringloop Zwolle
  • Nieuwe Deventerweg 6 en Nieuwe Veerallee 12 6
  • 8014AG Zwolle, Overijssel

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door