zondag 9 december 2018 - Castricum

Kerstmarkt + winterwandeling Geversduin

Welkom op zondag 9 december bij de Winterwandeling!
De vertrouwde wandeling van het Noord Hollands Dagblad wordt vanaf dit jaar georganiseerd door Green Events (Roots Market) in samenwerking met Kennemerduin Camping Geversduin, Wandelvereniging De Zwervers en Eetcafé De Vos. Evenals voorgaande jaren hebben wij een inspirerende wandeling door het Noordhollands Duinreservaat uitgezet.

De dag begint met een heerlijk kopje koffie/thee en wat lekkers op Camping Geversduin Vanaf de start is de route aangegeven middels herkenbare bewegwijzering. Halverwege de wandeling ontvangt u een tussendoortje bij één van onze rustpunten. We eindigen weer op Camping Geversduin en hier kunt u genieten van muziek, hapjes en drankjes en natuurlijk de sfeervolle kerstmarkt.

Van 10 tot 17 uur zal er op de camping door de Roots Market ook een sfeervolle kerstmarkt plaatsvinden met c.a. 50 kramen met handgemaakte, duurzame en bijzondere producten. De kerstmarkt is uiteraard ook te bezoeken zonder deel te nemen aan de wandeling!

Start wandeling 7.5 km: 11.30 uur, start wandeling 15 km: 10.30 uur

Om in te schrijven voor de wandeling:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/winterwandeling

Op de dag zelf inschrijven en deelnemen is alleen mogelijk als er nog plek is.
Meer info: www.rootsmarket.nl
Aantal kramen: 51-100

Categorie

Verzamelmarkt

Wanneer

zondag 9 december 2018 van 10:00 tot 17:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Kennemerduincamping Geversduin Castricum
  • Beverwijkerstraatweg 205
  • Castricum, Noord-Holland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door