zaterdag 7 november 2020 - Arnhem

Speelgoedbeurs Rijkerswoerd

Met Sinterklaas in aantocht is de Speelgoedbeurs Rijkerswoerd een uitgelezen kans om voor weinig geld kwalitatief goed en leuk tweedehands speelgoed, kinderboeken en kinderkamerspullen te kopen. Gratis entree!

Op de Speelgoedbeurs Rijkerswoerd vindt u alleen maar speelgoed, heel veel speelgoed. De organisatie, een groep moeders uit de buurt, zorgt dat alles overzichtelijk is gesorteerd: babyspeelgoed, bouwblokken, auto's, poppen en poppenwagens, knutselspullen, games, fietsen, stepjes, skeelers, (rol)schaatsen, skateboards, buitenspeelgoed, speelkeukentjes, (bord)spellen, puzzels, kinderboeken en -DVD's. Daarnaast zijn er kinderkamerspullen te koop zoals schilderijtjes, klokken, nachtlampjes, klamboes, dekbedovertrekken enzovoorts.

GRATIS ENTREE! U betaalt bij de kassa 10% bovenop de verkoopprijs voor onze onkosten (zaalhuur en organisatie). Onze vrijwilligers sorteren alles op soort, zodat u snel het grote aanbod overziet. Voor baby tot tiener, jongen of meisjes: voor iedereen zitten er leuke dingen bij.

Op onze website https://tweedehandsbeurzen.wordpress.com leest u alle verdere informatie (ook hoe u kunt verkopen op onze beurs).

We maken er weer een gezellige middag van! U komt toch ook?

PARKEREN. Kom zoveel mogelijk met de fiets of bus, of parkeer de auto bij winkelcentrum Rijkerswoerd (vijf minuten lopen), want de parkeerruimte bij het Activiteitencentrum is beperkt.

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

zaterdag 7 november 2020 van 13:00 tot 15:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Activiteitencentrum Rijkerswoerd
  • Mr. P.S. Gerbrandysingel 45
  • 6836KS Arnhem, Gelderland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.