zaterdag 7 december 2019 - Willemstad

Kerstmarkt SV Kindervreugd

Kerstmarkt in de Blokhut

Op zaterdag 7 december a.s. organiseert Speeltuinvereniging Kindervreugd weer haar altijd gezellige Kerstmarkt. Voor deze markt zal de Blokhut tot de nok toe gevuld zijn met allerlei gebruikte, maar ook nieuwe Kerstspullen,zoals kaarsen, kandelaars, beeldjes, verlichting, decoratiematerialen, Kerstballen, slingers, enz. enz.

Ook zal een groot assortiment decoratie- en tuinartikelen te koop zijn. De Speeltuinvereniging heeft weer een grote partij nieuwe artikelen opgekocht uit een bekend tuincentrum en deze zullen tijdens de Kerstmarkt te koop aangeboden worden.

Tijdens de Kerstmarkt worden verse oliebollen gebakken en verkocht en ook zal de Kerstman een bezoekje brengen aan de Blokhut. Natuurlijk kan iedereen met hem op de foto. Verder wordt er een leuke verloting gehouden en worden diverse lekkernijen verkocht.

Om 11.30 uur komen de WillemStarSingers met hun koor een Kerstoptreden verzorgen.

Kom dus gezellig naar de Blokhut voor een knusse zaterdag!

De Kerstmarkt duurt van 10.00 tot 15.30 uur en wordt gehouden in De Blokhut, Prins Bernhardplein 2 te Helwijk

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

zaterdag 7 december 2019 van 10:00 tot 15:30

Entreekosten

Gratis

Waar

  • De Blokhut
  • Prins Bernhardplein 2
  • 4797HT Willemstad, Noord-Brabant

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door