zondag 9 december 2018 - Helmond

Kerstmarkt met grote loterij met mooie prijzen & workshops

In dit wijkcentrum in Helmond noord wordt een supergezellige sfeervolle kerstmarkt gehouden. De kinderen worden in het zonnetje gezet. Er staan meer dan 50 stands goed gevuld met allerlei leuke spulletjes, hebbedingetjes die alles te maken hebben met kerst, zoals de eigengemaakte creaties, woonaccessoires van oa Riverdale en ptmd, konijnenvelletjes, kersttruien, kerstballen en kaarsen, kerstbloemstukken, aloe- Vera & oriflameproducten, energetix sieraden, Optidee, geurmelts, sieraden, windlicht, steunkousen, haken en breien, borduren, Tupperware, keramiek, quilten en patchwork, lampen, Disney, glaswerk, kerstkaart, schilderijen, kerstartikelen en nog veel meer. Ook worden er workshops gegeven waaraan je direct kan deelnemen, zoals cupcakes versieren, hangpotje inkleuren, canvastasjes versieren met textiel-stiften, windlicht maken, make-up & huidverzorging,handmassage, (tegen betaling) etc, je kunt volop laten inspireren en nieuwe ideeen opdoen. Ook kinderen kunnen meedoen aan de de gezellige workshops!
Je kunt allerlei hapjes proeven, er is jam, chutney
Chocolaatjes en honing te koop. Ook hebben we er een grote loterij waarbij mooie prijzen te winnen zijn. De opbrengst van de loterij komt tgv de bewoners van verzorgingshuis Keyserinnedael in Helmond voor een leuke muziekmiddag. Je kunt op de foto met de kerstman of kerstelf. De kerstelf maakt figuren van Balonnen.
Buiten bij wijkcentrum de Boerderij is verse erwtensoep en broodje rookworst en worstenbroodjes te verkrijgen, ook is er warme chocolademelk en andere drankjes verkrijgbaar bij de bar. Kortom kom proeven, kijken en lekker snuffelen, vader, moeder, opa’s en oma’s en kinderen zijn van harte welkom. Wil je ook op deze kerstmarkt staan met jouw stand, er zijnnog 2 tafels vrij. Bel snel naar naar Astrid 0614108189 want vol=vol. Iedereen is van harte welkom op deze kerstmarkt! Ook de kerst-elf en kerstman...hohoho!
Aantal kramen: 51-100

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

zondag 9 december 2018 van 12:00 tot 16:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Wijkcentrum de Boerderij
  • Harmoniestraat 105
  • 5702JD Helmond, Noord-Brabant

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door