zaterdag 12 oktober 2019 - Pijnacker

Kinderboeken- en spellenbeurs

Kinderboeken en gezelschapsspellen voor een prikkie!

Op zaterdag 12 oktober, 9-12 uur Noordweg 77A Pijnacker is er een een kinderboeken- en spellenbeurs met een grote verscheidenheid aan kinderboeken en spellen en blijft het een verrassing wat je tegen komt!

​De kinderboeken en gezelschapsspellen staan overzichtelijk gepresenteerd en staan zo mogelijk op categorie. Zo is er een categorie voorleesboeken, eerste leesboekjes maar ook populaire series zijn te vinden op deze beurs zoals de Borre boekjes, Het leven van een Loser, boeken van Nijntje en Sesamstraat. De categorie 'klassiekers' heeft ook een plekje hier zijn boekjes terug te vinden zoals Tup en Joep, Pinkeltje en Saskia en Jeroen.

Verkopen? Meld je aan via www.kinderboekenspellenbeurs.weebly.com of stuur een mail. Je brengt vrijdag 11 oktober je te verkopen boeken/spellen, vrijwilligers van de beurs stallen alles uit. Je hoeft dus niet zelf te staan met een tafel!

Kopen? Geen toegang voor buggy's of kinderwagen i.v.m. beperkte ruimte. Betalen met PIN kan.
Aantal kramen: 26-50

Categorie

Boekenmarkt

Wanneer

zaterdag 12 oktober 2019 van 9:00 tot 12:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Clubhuis de Plons, nabij zwembad de Viergang
  • Noordweg 77A
  • 2641ZA Pijnacker, Zuid-Holland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door