zaterdag 28 september 2019 - Gouda

Petit France Gouda

28 september 2019 is er weer voor de 2e keer de Petit France Fair in Gouda, met alleen maar brocante en antiek en landelijk accessoires. Een fair met een royale aantal aan standhouders die Frans, Belgisch en uiteraard Nederlands brocante en antiek verkopen. Ze staan bij hun mooiste stands, die tegenwoordig echt op de mooiste etalages en op kleine winkeltjes gaan lijken.
Het Dorpshuisje staat veel op brocante fairs, door het hele land, maar het is bijna nooit echt een thuis wedstrijd, dus nu komt er een fair met ongeveer 20tal brocanteurs uit het hele land naar Gouda. Hoe leuk kan dit zijn. Je kunt struinen tussen de mooiste brocante van shabby naar romantisch en van vintage naar stoer brocante
Aan de inwendige mens wordt ook gedacht, er is een gezellig terras waar je iets kan drinken en heerlijk lunch kan nuttigen tegen betaling. De Koffiefabriek is echt een aanrader.
Aantal kramen: 11-25

Categorie

Antiek- en curiosamarkt

Wanneer

zaterdag 28 september 2019 van 10:00 tot 16:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Wilhelminastraat
  • Wilhelminastraat
  • 2801XJ Gouda, Zuid-Holland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door