zaterdag 25 en zondag 26 juli 2020 - Zaandam

Franse Vintage & Brocante in Zaandam 25 & 26 Juli

Wij gaan weer open! Na vier maanden beperkt open te zijn geweest door Corona, zijn we het laatste weekend van de maand juli weer geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur. Zaterdag de 25ste en zondag de 26ste. Wij vragen onze klanten gepaste afstand te houden. U bent van harte welkom. De koffie staat klaar. Ook kunt u van maandag tot en met zaterdag op afspraak bij ons terecht.Franse Vintage Brocante is gevestigd in Zaandam en is opgericht in 2005. Doordat Franse Vintage Brocante een groot en breed netwerk heeft opgebouwd in Frankrijk, hebben wij een assortiment dat met grote regelmaat verrassend veranderd. Wij zijn gespecialiseerd in brocante uit de Bourgogne. Wij hebben alles om uw huis volledig in te richten met de meest trendy, stoere brocante. Omdat wij nooit weten welke mooie brocante wij tegen komen als we op inkoop zijn, loont het de moeite regelmatig even langs te komen. Wij zijn open op afspraak of ieder laatste weekend van de maand van 12:00 tot 17:00 uur.


Onze winkel is gelegen op loopafstand van de Zaanse Schans en is een sfeervol Zaans pand aan de Zaan. Gratis parkeren voor de deur.
Adres: Kalverringdijk 40 in Zaandam. Op het terrein van Claasen Shipyards. Doorrijden tot aan de houten schuur met de okergele deuren.


Gratis voor de deur op eigen terrein parkeren.

Categorie

Tweedehandswinkel

Wanneer

zaterdag 25 en zondag 26 juli 2020 van 12:00 tot 17:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Op het terrein van Claasen Shipyards
  • Kalverringdijk 40
  • 1509BT Zaandam, Noord-Holland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door