vrijdag 14 december 2018 - Hoofddorp

Kerstmarkt

Op 14 december a.s. zal de wijkraad Graan voor Visch een fantastisch superleuke Kerstmarkt organiseren.
De enige wijk in Hoofddorp met een echte KERSTMARKT !!
De voorgaande jaren was dit ook een enorm succes. Een plein vol met marktkramen en gezellig verlicht, diverse bedrijven en organisaties die hun waar gebaseerd op de kerst komen verkopen, heerlijke (gratis) drankjes en hapjes te krijgen voor jong en oud.(Erwtensoep, poffertjes, suikerspin, koffie, thee, limonade, popcorn, wereldsoep, etc etc)
Centraal een gezellige vuurkorf met daaromheen zitjes, aangevuld met live muziek, om heerlijk even te eten/drinken.
Dan op het andere plein een eigen kind-place; een plein vol met springkussens, rodelbaan, zweefmolen en schminken...etc.
Binnenruimte met een digitaal schaatsspel voor jong en oud waar je kunsten van een schaatswedstrijd op de proef worden gesteld. En in de andere ruimte ons succesvolle crea-zaal; een mooie ruimte waarin je je creativiteit rondom Kerst kunt loslaten voor allerlei leuke kerst ideeën olv ervaren medewerkers.
Dus wil je vanaf schemertijd komen genieten van een gezellige Kerstmarkt vlakbij het centrum van Hoofddorp... kom dan langs. De Toegang is GRATIS; als je een kraam wilt huren betaal je maar € 15,00 incl stroom en verlichting.

Bij de Rotonde Graan voor Visch sla je af richting de Aldi, dan rij je rechtdoor, neem de bocht naar links en dan zie je al aan je linkerhand de Kerstmarkt.
Aantal kramen: 26-50

Categorie

Verzamelmarkt

Wanneer

vrijdag 14 december 2018 van 16:00 tot 21:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Kerstmarkt Graan voor Visch
  • Graan voor Visch 14301
  • 2132VJ Hoofddorp, Noord-Holland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door