zaterdag 26 mei 2018 - Ijsselstein

Boekenmarkt IJsselstein (ut)

IJsselstein heeft een oud historisch centrum met vele unieke winkels. Van leuke boutiques tot gezellige terrassen en alles wat je verder nodig kan hebben. Je kan er terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor het funshoppen.
De boekenmarkt wordt ieder jaar gehouden op de laatste zaterdag in mei. Dit jaar is dat dus 26 mei. De Benschopperstraat en Utrechtsestraat worden het toneel van boekenstands. Uit het hele land komen boekhandelaren naar IJsselstein met een ruim gesorteerde collectie. Op de markt zijn onder andere boeken te vinden over scheepvaart, religie, geschiedenis, klassieke oudheid, natuur, kunst, enzovoorts. Natuurlijk zijn op de markt ook 2e hands kinderboeken, romans en strips te koop, zo is er voor elk wat wils.
Tijdens de boekenmarkt is er ook het Fulco’s Vocaal Festival. Dit is een muziekfestival waarbij op verschillende locaties in en om het centrum muziekkoren zullen optreden.
Inschrijven kan via www.dynamicpromotions.nl

Categorie

Boekenmarkt

Wanneer

zaterdag 26 mei 2018 van 10:00 tot 17:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • IJsselstein (ut)
  • Utrechtsestraat en omgeving
  • 3401DG Ijsselstein, Utrecht

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door