zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 - Driehuis

Snuffel- en Boekenmarkt Engelmunduskerk, Driehuis

De Snuffel- en Boekenmarkt rondom het hart van Driehuis trekt jaarlijks honderden bezoekers. Struin over de markt en vind unieke tweedehands spullen, zoals curiosa, zilverwerk, antiek en boeken. Alles gesorteerd op item.

Zaterdag 16 en zondag 17 maart is er op beide dagen van 12.00 tot 16.00 in de kerk in Driehuis een GROTE BOEKEN- EN SNUFFELMARKT. Een mooie gelegenheid om dat ene exemplaar te bemachtigen! Alle boeken staat op thema gerangschikt. Er zijn 10 tallen items. Prachtige platenboeken, engelstalige boeken, stadsgidsen, natuurboeken, Hobby boeken. enz,enz. Te veel om op te noemen. Alvast een romannetje aanschaffen voor de vakantie? Grijp nu je kans! Er is zo veel voor zo weinig! En op de Snuffelmarkt staat vast dat ene vaasje, dat bijzondere glas! Er is heel veel struingoed. Van oud speelgoed tot CD-tjes. Komt allen en zegt het voort. Opbrengst is voor het onderhoud van onze mooie kerk, Het “hart van Driehuis”.

Wees er vanaf 12.00 bij want de mooiste spullen zijn het eerste weg!!
WIJ HEBBEN GEEN KLEDING.
Aantal kramen: 11-25

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 van 12:00 tot 16:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Engelmunduskerk
  • Driehuizerkerkweg 113
  • 1985HB Driehuis, Noord-Holland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door

  • R.J. Kips
  • Tel.nr. 0255511091