zaterdag 20 juli 2019 - Ommen

MEGA Kofferbakverkoop

Ruim je zolder of garage op en verkoop zelf je overbodige spullen. Kleding en huisraad en wat al meer kunnen zo op een leuke manier van eigenaar wisselen. Het direct onderhandelen en verkopen is veel leuker dan het te koop aanbieden op internet en de opbrengst is voor 100% ten gunste van de verkoper!

Dit gaan we realiseren door een mega kofferbakverkoop te organiseren. In Engeland ook wel carbootsale genoemd. In tegenstelling tot braderieën en rommelmarkten zijn de kofferbakverkopen zeer geschikt voor particulieren. Pas wel op, alles wat niet is verkocht neemt u weer mee in de auto!

Hoe werkt het

Je komt met jouw auto of bestelbus en eventueel aanhanger naar de Vechtkade in Ommen. Hier vindt de kofferbakverkoop plaats. De voertuigen worden op aanwijzing van de organisatie in rijen gezet zodat er een gezellige markt ontstaat. Bij het voertuig stalt u de spullen uit en de verkoop kan beginnen.
Opgeven kan via Henk Dunnewind
Telefoon: 0529 - 48 13 10 na 18.00 uur;
Mobiel: 06 - 55 10 62 54 (of stuur even een WhatsApp bericht)
Aantal kramen: 100-250

Categorie

Kofferbakverkoop

Wanneer

zaterdag 20 juli 2019 van 8:00 tot 14:00

Entreekosten

€ 10,00 per auto

Waar

  • Vechtkade / Markt in Ommen
  • Vechtkade
  • 7731 Ommen, Overijssel

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door