zondag 1 december 2019 - Heerenveen

Game Markt Noord-Nederland - The Arcade Edition

Zondag 1 december is het tijd voor de vierde Game Markt Noord-Nederland! Omdat de nieuwe locatie vorig jaar zo goed beviel keren we terug in het Fryslân Fean Plaza in het Abe Lenstra Stadion.

Met de donkere decemberdagen voor de deur is deze markt de uitgelezen mogelijkheid om jouw wintervoorraadje games te scoren. Onze markt staat al jaren bekend om het veelzijdige aanbod van de standhouders. Games, consoles, accessoires en merchandise van de jaren '70 tot en met het nieuwste van het nieuwste; je gaat het geheid vinden!

Net als vorig jaar zal de Game Markt weer een leuk dagje uit zijn voor jong en oud. Entree is (zoals gebruikelijk) gratis voor kinderen tot 12 jaar en ook ditmaal mogen de eerste 100 kinderen gratis een suikerspin bij de snoepkraam ophalen! Voor de kleintjes (en de rust van papa en mama!) keert ook het springkussen terug. Nieuw dit jaar is een Pokémon Speel- en Ruilhoek + een mini-museum. Hier kunnen liefhebbers van de populaire speelkaartenreeks naar hartenlust spelen, ruilen en zich vergapen aan absolute collectors items.

Het thema dit jaar is er eentje voor de nostalgisten: The Arcade Edition! Er zullen een aantal populaire vintage arcade kasten vrij bespeelbaar zijn. Verbeter jij je oude highscore? Ook zal het aantal speelbare (retro) consoles hoger liggen dan voorgaande edities. Verslaat je zoon je steeds met Mario Kart 8? Neem revanche met een potje Double Dash!!

Onze goede vriend Sinterklaas heeft ook ditmaal een plekje in zijn agenda gevonden om de markt met een bezoekje te vereren en zal wederom de loterij, waarin iedere bezoeker automatisch kans maakt op mooie prijzen, verzorgen!

Website: www.gamemarktnoordnederland.nl
Facebook pagina: www.facebook.com/gamemarktnoordnederland
Locatie: Fryslân Fean Plaza, Abe Lenstra Stadion Ingang G
Entree: €4,- p.p. (kinderen tot 12 jaar gratis)
Gratis parkeren!

Bij de ingang is een mogelijkheid contant geld op te nemen. Entree kan zowel contant als met pinpas voldaan worden. Pinnen is bij een aantal standhouders mogelijk.
Aantal kramen: 100-250

Categorie

Verzamelmarkt

Wanneer

zondag 1 december 2019 van 10:00 tot 15:30

Entreekosten

€4,- p.p. (kinderen tot 12 jaar gratis)

Waar

  • Fryslan Fean Plaza (Abe Lenstra Stadion)
  • Dalhuysenstraat 50
  • 8448EW Heerenveen, Friesland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door