zondag 1 november 2020 - Veldhoven

Boekenmarkt (met LP's, CD's en DVD's)

IVM Corona gaat is onze Boekenmarkt alleen ONLINE te bezoeken. Bekijk hier onze online collectie: https://www.oerle.info/Page.aspx?id=263&title=boekenmarkt-online-aanbod-2020
Bestellen kan via: www.koersvanoers.nl/boekenbestelformulier.html

Op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november 2020 organiseert de stichting Koers van Oers (ONDER CORONAVOORBEHOUD) een uitgebreide boekenmarkt. De markt wordt gehouden in dorpscentrum d'Ouw School aan de Oude Kerkstraat 18 in Veldhoven (Oerle) entree 1 euro, kinderen gratis toegankelijk.
Zaterdag: van 13.00 tot 17.00 uur
Zondag: van 10.00 tot 14.00 uur
De boeken worden goed gerubriceerd uitgestald en zijn bovendien op alfabetische volgorde gerangschikt. Er zijn ook LP's, DVD's en cd's te koop. Het zijn voornamelijk tweedehands boeken die nog in zéér goede staat zijn. Zo zijn er romans, thrillers, detectives, literatuur, reisboeken, naslagwerken, kunstboeken, kinderboeken, stripboeken en nog veel meer.
We hebben ook een gezellige kinderhoek ingericht voor de kinderen.
De stichting Koers van Oers is verantwoordelijk voor de maandelijkse uitgave van het dorpsblad de Koers van Oers en de website www.oerle.info. De opbrengst van de boekenmarkt komt volledig ten goede aan het dorpsblad en de website.
Voor meer informatie omtrent het coronaprotocol kunt u terecht bij: secretariaat@koersvanoers.nl of bel Miranda van Vlerken: (06 - 255 22 567) of op www.oerle.info
Aantal kramen: 26-50

Categorie

Boekenmarkt

Wanneer

zondag 1 november 2020 van 10:00 tot 14:00

Entreekosten

1,00 kinderen gratis

Waar

  • Veldhoven (Oerle)
  • Oude Kerkstraat 18
  • 5507LC Veldhoven, Noord-Brabant

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door