zondag 11 augustus 2019 - Maastricht

Grootste Buiten Snuffelmarkt van Maastricht

Met meer dan 130 kramen en zeer goed weer gaat het een geweldige Markt worden. Met buffetten en goed gekoeld bier, lekker smullen bij Belgische Friterie.Vraag Inschrijfformulier via phil.koch@home.nl
Of bel 043-347 8871 - 06 51 65 64 58

Op zondag 11 Augustus wordt voor de 17 de keer de jaarlijkse Snuffelmarkt gehouden op het Fatimaplein op Mariaberg te Maastricht een markt welke jaarlijks duizenden bezoekers trekt en bekend staat als een van de weinige echte snuffelmarkten in de omgeving, een geweldige locatie, een van de eerste na oorlogse buitenwijken van Maastricht op 15 minuten loopafstand van het Vrijthof in Maastricht. Dit is de grootste en gezelligste buiten markt van Maastricht en begint om 10.00 uur. Rond om de kerk worden een 130 tal kramen opgezet waar echt alles te koop wordt aangeboden. Verder zijn er stands met eten en drinken, voor de kinderen is er ook het een en ander te doen, kop van jut en een ouderwetse draaimolen, schiettent, Paard van Tronje.

Veel muziek

Deze middag staat helemaal in het teken van Kika, wij gaan een bepaald bedrag van de markt schenken aan deze actie. De Kika Leeuw is ook aanwezig voor Foto shoot.


Met DJ
Optreden van Remco Vrancken

Presentatie André De Graaf, momenteel in de studio in Spanje voor opnames.

Er zijn 2 live bands aanwezig Time Warp en Going On, Going On voor het eerst in hun nieuwe samenstelling.

Jos Vangangel, de Mestreechse Mick Jagger zal met beide bands als gastoptreden.

Verder treden op o.a. Shirely Nelissen, Wies Loyenga, Ron Gilissen, Didier Schols, (live gitaar) Zang Duo ˝oet ut niks˝ Chiara Bartels, Band 1, Georgy van Golde, Gabe Cruse, Band 2, Jerome Gelissen, Get Aanders, 18.00 uur einde
Aantal kramen: 100-250

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

zondag 11 augustus 2019 van 10:00 tot 18:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Fatimaplein Mariberg Maastricht
  • Fatimaplein
  • 6214TT Maastricht, Limburg

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door

  • Jean Koch
  • Tel.nr. 0433478871